Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نخستین مرکز پژوهشی مواد مؤثره داروهای گیاهی کشور با عنوان «مرکز تحقیقات مواد اولیه داروهای گیاهی» عصر روز گذشته با حضور محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و عبدالله خالصی‌دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در این واحد دانشگاهی به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه مراسم افتتاح نخستین مرکز تحقیقات مواد اولیه داروهای گیاهی با تشکر از اقدامات صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در زمینه علوم پزشکی بر درنظرداشتن افق‌های فراتر از پژوهش و حرکت به سوی کاربردی کردن علوم تأکید کرد.

نفر خاطرنشان کرد: «هدف‌گذاری روی نیازهای دارویی کشور به‌تنهایی مطلوب نیست و باید با افزایش بهره‌وری، نیروی متخصص انسانی، توسعه محصولات و سمت و سوی دراختیارگرفتن بازارهای جهانی باشد.

به گفته وی، ضرورت این امر، داشتن بینش فرآیندی و نگاه دانش‌بنیان در راستای رونق تولید و جهت‌گیری اقتصاد مقاومتی است. به بیان دیگر تلاش باید براى رسیدن به هدف باشد نه تحقیقات صرف یا انجام وظایف و رفع تکلیف.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر کاربردی کردن فعالیت مرکز تحقیقات مواد اولیه داروهای گیاهی به دست اندرکاران این مرکز توصیه کرد که اهداف کوتاه مدت خود را روی استحصال اسانس‌ها به‌منظور ایجاد ارزش افزوده و ایجاد منابع و اشتغال متمرکز کنند؛ اما هدف بلندمدت و اصلی باید به دست آوردن مواد مؤثره دارویی باشد.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود هم در معرفی مرکز تحقیقات مواد اولیه گیاهان دارویی گفت: «این مرکز تحقیقاتی در فضایی بالغ بر هزار متر مربع ایجاد شده است و پژوهشگران علوم دارویی، کشاورزی، شیمی دارویی، فیتوشیمی و .... در قالب سه هسته پژوهشی فارماکوگنوزی، تجزیه دستگاهی و فیتوشیمی مشغول فعالیت‌های علمی پژوهشی هستند.

مجتبی واحدی اهم فعالیت‌های این مرکز تحقیقاتی را کاشت، داشت و فرآوری گیاهان دارویی، توسعه، بهره‌وری و شناخت گیاهان دارویی جدید منطقه و فرامنطقه‌ای، استخراج، شناسایی و تفکیک ترکیبات طبیعی، کشت سلول گیاهی، تبدیلات بیوشیمیایی و بررسی مسیرهای بیوسنتزی، فیتوفارماسیوتیکال مواد اولیه و خام برای تولید داروهای گیاهی و فیتوتراپی اثرات فارماکولوژی و درمانی گیاهان دارویی و طب سنتی دانست.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با بیان اینکه اکنون با زیرکشت‌بردن یک هکتار گیاه زعفران، یک هکتار درخت زیتون، پرورش انواع گونه‌های شمعدانی، آلوئه‌ورا و عصاره‌گیری از گیاه نعناع فعالیت این مرکز به‌خوبی آغاز شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با تلاش‌های مجید مظفری رئیس این مرکز تحقیقاتی و حمایت‌های سیداحمد ابوالقاسمی‌فر رئیس واحد شاهرود شاهد موفقیت روزافزون این مرکز تحقیقات و خدمت‌رسانی به میهن اسلامی و توسعه و ترویج استفاده از گیاهان دارویی طب سنتی باشیم.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی شاهرود گیاهان دارویی دکتر نفر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی شاهرود گیاهان دارویی دکتر نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۷۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد