Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراکز تحقیقاتی به‌عنوان بازوی پژوهش‌های کاربردی و صنعتی در بطن دانشگاه‌ها به‌منظور ایجاد بستری برای گزینش، شکوفایی و ماندگاری فرهیختگان علمی به منظور تحقق اهداف کلان دانشگاهی ایجاد شده‌اند.

تمرکز پژوهش درحوزه‌هاى پیشتاز علمى، ارتقا و تقویت کیفیت تحقیقات دوره‌های تحصیلات تکمیلی با همکاری واحدهای پژوهشی دانشگاه، جهت‌دهی پژوهش در راستای تامین نیازهای ملی و منطقه‌ای، تدوین و واگذاری دانش فنی و تجاری‌سازی نتایج تحقیقات دانشگاهی، تمدید و گسترش روابط تحقیقاتی موجود، ترویج روابط جدید با مراکز علمی پیشرفته داخلی و خارجی، شرکای صنعتی، تجاری و شرکت‌های بزرگ از دیگر اهداف مراکز تحقیقاتی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اسلامی با بهره‌مندی از 190 مرکز تحقیقاتی در گروه‌های پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم پیشرفته در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور از ظرفیت تحقیقاتی عظیمی برخوردار است. ظرفیت‌هایی که می‌تواند در واگذاری و انتقال دانش فنی و تخصصی به مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری ایفای نقش کند و سهم اقتصاد دانش‌بنیان را در سبد درآمدهای دانشگاهی افزایش بدهد.

وحید زرین نیا رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اظهار کرد: فعالیت‌های مرکز تحقیقاتی در سه بخش آموزشی و پژوهشی و برون دانشگاهی تقسیم شده است که در قالب ارتباط با شرکت‌های خصوصی و دستگاه‌های دولتی پیگیری می‌شود.

وی افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی از پرورش آبزیان تا پرورش گیاهان زینتی در این مرکز تحقیقاتی انجام شده که اخیراً نیز کارگاه محصولات کشت بافتی برای علاقه‌مندان طراحی شده بود ولی با تشدید شیوع کرونا برگزاری این کارگاه متوقف شده است.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در طی دو سال گذشته بعضی از دروس دانشجویان کشاورزی نیز در این مرکز برگزار شده است. درس‌هایی مانند عملیات کشاورزی و کارورزی در اراضی هفت هکتاری این مرکز با محوریت آموزش مهارتی برگزار می‌شود.

زرین نیا درباره فعالیت‌های پژوهشی این مرکز عنوان کرد: اکنون دو دانشجوی کارشناسی ارشد پیرامون موضوعات تخصصی پایان‌نامه‌ خود ازجمله روش‌های نوین آبیاری و کشت محصولات مختلف در حال پژوهش و آزمایش هستند.

وی از حضور گسترده مرکز تحقیقاتی کشاورزی واحد علوم و تحقیقات در فن بازارهای تخصصی خبر داد و گفت: این مرکز در فن بازارهای گذشته با حضور و ارائه بیش از 10 محصول دانش‌بنیان عنوان مرکز تحقیقاتی برتر دانشگاه را نیز به خود اختصاص داده است. تعدادی از دانشجویان نیز در همین فن بازارها وارد بازار کار شدند.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات درباره طرح‌های برون دانشگاهی و ارتباط با صنعت این مرکز تحقیقاتی تصریح کرد: ارتباطات و طرح‌های ارزنده‌ای در حوزه آبیاری کشاورزی، تولید گیاهان زینتی و به ویژه محصولات کشت بافتی صورت گرفته است. در آینده‌ای نزدیک خبرهای امیدوارکننده‌ای درخصوص آغاز پروژه‌های بین‌المللی پیرامون کشت بافتی از این مرکز تحقیقات اطلاع رسانی خواهد شد.

زرین نیا درباره روند حمایتی مراکز از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی نیز گفت: باتوجه به شرایط فعلی مرکز تحقیقاتی برای تخصیص گرنت مالی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای محدودیت است ولی دانشجویان می‌توانند برای انجام آزمایشات و فعالیت‌های مربوط به پایان‌نامه‌ از مرکز تحقیقاتی اراضی کشاورزی، آزمایشگاه و دفتر کار دریافت کنند.

وی درباره چالش‌های روبه‌روی مراکز تحقیقاتی نیز تشریح کرد: قوانین خود دانشگاه به نوعی دست و پاگیر مراکز تحقیقاتی هستند. مراکز تحقیقاتی این قابلیت را دارند که بسیاری از اموری که دانشگاه آنها را به شرکت‌های خصوصی برون سپاری کرده برعهده گرفته از هزینه‌های جاری دانشگاه کاسته شود.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خاطرنشان کرد: مراکز تحقیقاتی برای ورود به قراردادهای تجاری باید از شخصیت حقوقی یه شرکت تجاری استفاده کنند تا جذب نیرو کرده و مجوز عقد قرارداد داشته باشند. ولی این مراکز در ثبت شرکت‌ها نیز دچار مشکلاتی هستند و عملا نمی‌توانند در این حوزه ورود کنند.

انتهای پیام/

358 / 167 مراکز تحقیقاتی در خدمت جهش تولید مراکز تحقیقات کشاورزی کشت بافتی دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مراکز تحقیقات کشاورزی کشت بافتی دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات علوم و تحقیقات مراکز تحقیقاتی مرکز تحقیقاتی مراکز تحقیقات کشت بافتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان

رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی تاجیکستان در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران همزمان با برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با مدیران برخی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، بازرگانان و فعالان بخش‌های تولیدی و تجاری تاجیکستان که برای بازدید از نمایشگاه ایران اکمسپو ۲۰۲۴ به محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آمده‌اند، در بازدید از غرفه‌های مختلف عرضه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در آی‌هیت (خانه نوآوری و فناوری ایران) استقبال قابل توجهی از تولیدات این شرکت‌ها داشتند و اکثر بازدیدکنندگان تحت تاثیر دستاوردهای دانش‌بنیان بخش کشاورزی قرار گرفتند.

بیش از ۷۰ درصد جمعیت کار تاجیکستان در بخش کشاورزی کار می‌کنند و فرسوده بودن و کمبود ادوات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تاجیکستان میزان تولید را در این کشور که بخش عمده آن به کشاورزی مشغول است، بسیار کاهش داده است.

تاجیکستان بستر بسیار مناسب و آماده‌ای برای عرضه ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی ایران است و تاجیک‌ها نیز در این نمایشگاه نشان دادند که از محصولات ایران به دلیل کیفیت بالا و سازگاربودن با شرایط کشاورزی تاجیکستان به گرمی استقبال می‌کنند.

به گفته باراتو، رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی جمهوری تاجیکستان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی تاثیر مستقیمی در روند افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور دارد.

باراتو با تاکید بر اینکه ما به دنبال تجارت و توسعه همکاری‌ها میان ایران و تاجیکستان هستیم، اظهار کرد: امیدوار هستیم بازدید امروز ما موجب آشنایی بیشتر تجار و بازرگانان تاجیک با دستاوردهای ایران و معرفی توانمندی‌های تولیدی و صنعتی ایرانیان شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در ادامه به جذابیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در حوزه پرورش ماهی اشاره کرد و افزود: ما در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) با مدیرعامل یک شرکت پرورش ماهی که دارای بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در مناطق غیــرساحلی ایران است، مذاکراتی انجام دادیم. این شرکت با پیشرفتــه‌ترین تکنولوژی روز، سالانه ۱۲۰ تن گوشت و سه تن خاویار را به بازار عرضه می‌کند که این قابلیت و توانایی برای ما بسیار جذاب و کاربردی است. امیدوار هستیم در آینده نزدیک بتوانیم با این شرکت همکاری‌های خوبی را رقم بزنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد